Seizoensaftrap: concert 25 maart 2017 in Nederland

CONCERT 25 MAART 2017 IN OOSTERBEEK:

Het was goed, het was mooi en een fijne zaal. We trapten ons seizoen in Oosterbeek af op 25 maart, met een concert van de muzikanten die op camping Les Murets in 2016 gespeeld hadden, Robin Borneman en bluesgitarist en -zanger Jan de Bruijn. Gewoon omdat we het niet konden laten.

Robin.en.Jan. (2)

Jan en Robin speelden voor het eerst samen in de toegift, tot ieders plezier.

Wil je niets missen van de speciaaltjes op de camping, klik dan hier om je aan te melden voor een bescheiden tiplijst van de mooiste gebeurtenissen op en rond camping Les Murets. Het betreft concerten en workshops op de camping, festivals of speciale evenementen rondom de camping. Je krijgt die email ongeveer 4 keer per jaar.

 

Jan de Bruijn

Jan de Bruijn, bekend van jazz festival in Breda (ook dit jaar weer) en op vele andere plaatsen, ook in de VS, speelde bij ons 2 maal tussen 5 en 9 augustus, ondersteund door de Belgische basgitarist Jo du Chateau en gitarist David de Haas. In zijn stem zit zijn leven. Jan Akkerman noemde hem de beste bluesgitarist van Nederland. Hij speelt uitsluitend uit het hoofd. Nieuwsgierig, kijk op http://www.jandebruijn.com/ waar deze man voor staat. Wij zijn een beetje van deze man gaan houden. Zijn cd ‘Bittersweet’ kwam in 2016 uit en sluit aan op een lange lijst. Als je vraagt met wie hij samengespeeld heeft zegt hij: dat staat op 7 A4-tjes.

Jo, David, Jan

Robin Borneman 

Aanstormend talent Robin Borneman speelde op zaterdag 20 augustus 2016 eveneens op ons campingterras in België. We zijn blij dat we hem ontdekt hebben en dat hij wilde komen spelen. Bijzondere stem, eigen muziek en spontane gast. Onze Belgische overburen kwamen ook langs of zetten spontaan de ramen open om mee te genieten. Ze complimenteerden ons achteraf, dat gebeurt niet vaak. Luister via zijn website: http://www.robinborneman.com/ . Zijn cd is speciaal en er zijn nieuwe dingen op komst. Hij tourt ook in de VS.

Robin Borneman

terug naar boven

TERUG NAAR ACTIVITEITEN

NAAR CONCERT IAIN MATTHEWS