activiteiten

Onze activiteiten zijn cultureel van aard en vinden slechts op enkele momenten plaats.

Het zijn wel hoogtepunten. In het hoogseizoen gaat het om livemuziek, met een speciaal gepland concert, meestal in het 3e weekend van augustus, en een schilderworkshop o.l.v. Manja Moos in het 2e weekend van september. Manja heeft 20 jaar les gegeven als bevoegd eerstegraads docent in tekenen en schilderen. Zoals al gezegd: oude liefde roest niet.

hoe het begon: concert van Dayna Kurtz

We vieren alles voor we neerstorten. En het liefst met iets waar ons hart ligt. Zo begonnen we in 2015, toen het voor ons het eerste lustrum was in het meer dan 50 jarig bestaan van deze camping, met de organisatie van het concert door de Amerikaanse singer songwriter Dayna Kurtz, van wie wij al jaren een zeer groot liefhebber zijn. Het begon met vooruit met de geit, laten we het eens wagen, en jawel, zij accepteerde onze boeking in haar cd release tour in 2015, en het succes in de uitverkochte concertzaal te Oosterbeek was meer dan voelbaar. Waarom in Oosterbeek, Nederland? We boden het concert aan aan onze trouwe helpers uit Nederland die ons door dik en dun gesteund hadden in de tijden van aankoop en vernieuwing. In datzelfde jaar trad Bertolf Lentink op in de kantine van onze camping waar hij de songs van zijn toen nog net niet gepresenteerde cd ‘First & Then’ ten gehore gaf. Mooi en intiem.

naar terugblik concerten

traditie

Een traditie was geboren, we waren in de ban geraakt van deze bijzondere concerten, zowel in Nederland als in België. Waarom niet doorzetten? En zo geschiedde.

Op de camping: we continueren de livemuziek op onze camping met professionele muzikanten. Soms door een toeval in het hoogseizoen, maar eenmaal per jaar rond de 3e week van augustus met iemand die we tevoren echt gevraagd hebben. Meestal valt dit concert samen met het jaarlijkse dorpsfeest, waar een gezellige brocante (vlooienmarkt) bij hoort en een dorpsfeest. Dus een geslaagd weekend.

In Nederland:  in 2017 initiëerden we de aftrap van het seizoen middels een concert in Nederland. De bedoeling is het begin van een traditie. De traditie om het het campingseizoen te openen met de speciaaltjes van de camping, waar we zelf zo veel lol in hebben. Aftrap in thuishaven Nederland. We gaan het zien voor de toekomst. Voor nu, zoals gezegd: vooruit met de geit!

terug naar boven

naar concert op de camping

naar          schilderworkshop

 naar home