CROWDFUNDING OPRUIMING OVERSTROMING

DONEER NU!

overstroming 14 juli 2021
Onze camping is zeer zwaar getroffen door de overstroming van 14 juli 2021. Het goede nieuws is dat we in de ochtend al besloten iedereen te evacueren, doordat we het waterpeil scherp in de gaten hielden op de statistieken op internet en uiteraard ter plekke. Daardoor heeft niemand van onze gasten verwondingen of schade opgelopen. Iedereen is veilig met droge spullen op tijd vertrokken. Maar nu wij nog.

crowdfunding
De crowdfundingsactie  heeft als doel de aangespoelde rotzooi op onze camping van het terrein af te krijgen. De overheid helpt niet op privéterrein. En dit gaat alle budgetten te buiten. En als we op de verzekering moeten wachten zitten we hier volgend jaar nog.

Op ons terrein van 1,7 hectare ligt 75% wat niet van ons is en daar is geen hulp voor. Het gaat duizenden euro’s kosten. Dit moet met groot materieel opgeruimd worden. Help ons de idylle weer terug te krijgen en voort te bouwen op jullie en onze mooie herinneringen. Voor de laatste nieuwtjes hou je onze facebookpagina in de gaten of de pagina van de crowdfunding.

Je kunt ook helpen door de link van deze pagina te delen op je facebook, LinkedIn of andere social media.

Al veel dank voor velen die besloten al te doneren, in de vorm van aanbetaling niet terug te vragen of een directe donatie. Dat geeft moed, en dat hebben we nodig. Het ziet er nu nog niet uit, maar we komen hier doorheen! Een eerste ploeg helpers heeft de doorgang vrij gemaakt voor de machinerie.

Aan het eind van de eerste hulpdag:

Maar dan nu de rest…..


DONEER NU!

Reacties zijn gesloten.