huiskamerconcert Bertolf Lentink

Huiskamerconcert Bertolf Lentink

Op zaterdagavond 22 augustus 2015 treedt singer songwriter Bertolf Lentink op in onze kantine op camping Les Murets in België. Dit soloconcert is ons 3e lustrumspeciaaltje (zie: http://www.lesmurets.be/alle-lustrum-speciaaltjes/). We hebben er zin in!  Aldus onze aankondiging. Inmiddels heeft het plaatsgevonden, kijk hier voor de foto’s. Even doorscrollen naar onderen.

In september presenteert Bertolf in Zwolle en Amsterdam zijn nieuwe cd, maar een voorproefje zal hij ten gehore geven bij ons. Zijn nummer ”Jericho” is goed ontvangen, in zijn eigen woorden: ” Jericho, het eerste voorproefje van m’n nieuwe album “First & Then” dat op 18 september zal verschijnen, is nadat het eerder al Topsong werd op radio 2, nu ook toegevoegd aan de playlist van 3FM! Een droomstart…” Wie kent hem niet van tv, radio, DWDD, Pauw en Witteman of live…

Eerst even luisteren? Dat kan hier.

kosten en reserveren

Het concert kost € 12,50 per persoon. Er is beperkt plaats dus het is handig te reserveren hiervoor. Voor een campingplaats hoeft dat niet, er zal plek zijn rond die tijd, het mag natuurlijk wel (kosteloos). Overigens gaat onze aanbieding van het kamperen zelf, in op 21 augustus.

Om te reserveren stuur je een mailtje naar camping.lesmurets@gmail.com o.v.v concert Bertolf. Het concert is niet voor kinderen onder de 12 jaar.

Singer songwriter Bertolf Lentink

Bertolf.Lentink..

 

De volgende informatie, en meer, staat op zijn website http://bertolf.nl/

Biografie

Bertolf Lentink(1980) is een singer, songwriter en multi-instrumentalist uit Zwolle. Hij kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek; zijn vader was een groot Bluegrass-liefhebber en Bertolf nam al in zijn zesde levensjaar de gitaar ter hand. Daarna volgden instrumenten als banjo, mandoline en dobro.

In 2005