contactgegevens en reserveren

camping Les Murets

Chemin d’Enonck 75
4130 Hony – Esneux, België

Telefoon:  0032 479 345925, alleen wanneer de camping  geopend is. In sluitingstijd alleen contact per email. We zijn open van 14-04-2017 t/m de nacht van 30-09-2017. Mochten wij niet opnemen dan is het handiger om een email te zenden dan om in te spreken. We zijn niet handig met de telefoon, die laten we vaak ergens liggen. Reserveren gaat altijd per email. Toch bellen omdat je onderweg bent? Vooral doen. Op het antwoordapparaat hoor je of er plaats is.

Email:       camping.lesmurets@gmail.com 

 

Reserveren

Reserveren gaat uitsluitend per email. Ook in een telefoongesprek zullen we dat vragen, voor ons overzicht. Buiten de schoolvakanties is er altijd plaats. In het hoogseizoen lezen we de email ook nog laat ’s avonds dus reserveren voor de volgende dag kan zeker.

Wat is voor ons fijn om te weten:

  • het kampeermiddel (voor campers graag ook de lengte);
  • het aantal personen;
  • een hond als u die meeneemt;
  • aankomstdatum en vertrekdatum. Als u niet weet hoe lang u wilt blijven is dat geen probleem, zolang u dat even vermeldt, eventueel met een uiterste vertrekdatum.

Reserveringen voor Pinksteren boeken we in geval van een aanvraag met minimaal 3 nachten. We vragen dan € 40,- aanbetaling per plaats waarin € 5,- boekingskosten, ook per plaats (dit geldt alleen voor Pinksteren of als er grote evenementen in de buurt zijn, zoals de Tour). De mogelijkheden voor 2 nachten verblijf zijn: of op de gok komen, of voor 3 nachten reserveren en betalen en er toch 2 komen (garantie van plaats) of op een wachtlijst gezet worden voor als iemand afmeldt.

 

naar tarieven

naar       home