over ons

Hoe je hier van haast en herrie verstoken blijft

Wie herkent het niet: je was al wat gestrest om op tijd te vertrekken en niets te vergeten. Want daar is dan de welverdiende vakantie of het heerlijk weekendje er tussenuit om weer even helemaal op te laden. Maar dan…

Je komt aan op je bestemming in de geluidsgolven van het zwembad. Jouw plek ligt tussen de scheerlijnen van de buren. Je hebt een hekel aan die treurige gang met toiletpapier onder de arm en bij het opendraaien van de douchekraan besef je dat het warm water op muntjes werkt.

De stacaravans en de animatie helpen ook niet om de ontspanning er in te houden terwijl je je afvraagt waar je kunt zwemmen in rust, of waar te ontsnappen aan de muziek van de buren.

Nu, dat kan gewoon bij ons, hoor. De camping is er een waar we zelf ook hadden willen kamperen. Waar worden wij blij van? Van zwemmen in de rivier direct achter de camping, van de ruime afgebakende percelen met op de meeste plaatsen hagen er omheen. Van het geluid van de uil, de late zangvogels, en naarmate het donkerder wordt meer geritsel, misschien een plons van een bever en het poëtische gedans van vuurvliegjes. Van stilte. We prijzen ons gelukkig met een beschermd natuurgebied als directe buur en de stoptrein naar Luik op loopafstand voor de culturele honger. Als we alle mooie plekjes direct buiten de camping op de website zouden zetten zou het te vol zijn. Ga maar zelf kijken. 

Overigens is Toiletpapier aanwezig en dan maar ook het handzeepje. Hoef je dat ook niet mee te nemen (wel alleen voor handen wassen  :). De douchemuntjes van vroeger hebben we al jaren afgeschaft, en stacaravans of animatie hebben we niet. 

naar contact en reserveren