tarieven 2024

De tarieven zijn per nacht en gelden tijdens het hoogseizoen. Een nacht start om 13u op de dag van aankomst en eindigt de dag nadien om 13u. In het laagseizoen is er 10% korting. We werken niet met kortingskaarten. 

In de basisprijs zijn 1 volwassene en een kampeermiddel* inbegrepen. Douche, wifi en telefoon opladen aan de receptie, toiletpapier, zeep op toilet, milieutoeslag, toeristenbelasting en reserveringskosten zitten in de prijs vervat. *Kampeermiddel = tent + auto, (vouw)caravan + auto, daktent of camper

‘Extra’ zit niet in de basisprijs. Een extra tentje en extra auto bv. Ook elektra 6A is een extra (€4). Je klikt dit aan onder ‘opties en toeslagen’ in de reservatietool.

Zo betaal je bv. €32 voor een standaard- of waterplaats met 2 pers, kampeermiddel en stroom. In het laagseizoen betaal je €29,20 door de 10% laagseizoenskorting.

Lees hier meer over onze kampeerplaatsen.

De reiziger te voet, met de fiets of met de trein kan zonder reserveren max. 2 nachten op het trekkersveld kamperen aan het tarief van €12. Voor doortrekkers hebben we altijd plaats

Onze waterplaatsen verhuren we aan dezelfde prijs als de standaardplaatsen. Ze zijn dus niet duurder! In het hoogseizoen vragen we wel dat je een waterplaats voor min. 3 nachten reserveert. In de weekends van het laagseizoen reserveer je een waterplaats min. 2 nachten. 

Komt je gezelschap met meer dan één kampeermiddel en/of auto? Dan klik je het extra kampeermiddel/auto aan in de reservatietool. Het hoofdkampeermiddel en één auto zijn immers in de basisprijs inbegrepen. Alle auto’s op het kampeerdomein, zowel op de kampeerplaats als op de parkings, worden aangerekend. 

Cadeaubon

Je kunt een cadeaubon kopen voor ieder bedrag vanaf €10,- door ons een email te zenden met onderwerp aanvraag cadeaubon. Je geeft naam en adres op in deze email en het bedrag dat op de cadeaubon moet. Wij zenden ons rekeningnummer en je maakt dit bedrag over. Zodra het binnen is ontvang je per email een tegoedbon.

Reacties zijn gesloten.