tarieven

De tarieven zijn per nacht en gelden tijdens het hoogseizoen (= schoolvakanties België & Nederland; Hemelvaart- en Pinksterweekend). In het laagseizoen is er 10% korting op het totaalbedrag. We werken niet met kortingskaarten. 

 • In de basisprijs zijn 1 volwassene en het hoofdkampeermiddeltent, caravan, camper, daktent, auto – inbegrepen. Douche (zonder muntjes), gratis wifi en telefoon opladen rondom de receptie, toiletpapier, zeep op toilet, milieutoeslag, toeristenbelasting en reserveringskosten zijn inbegrepen.
 • ‘Extra/optie’ doelt op wat niet in de basisprijs zit en wat je dus ‘extra’ of ‘optioneel’ aanklikt in de reservatietool. Stroom bv is een optie

CAMPERS – kunnen niet groter zijn dan 7,5 m (excl. fietsrek)

Campers > 6m lengte (excl. fietsrek) moeten een CAMPERPLAATS reserveren. De ondergrond is er speciaal verhard om niet vast te rijden. Kleinere busjes (≤ 6m) kunnen een standaard- of waterplaats (of groter) huren zonder verharde ondergrond. 

 • voor campers ≤ 7m (excl. fietsrek) zijn er 8 camperplaatsen op het kampeerterrein waaronder ook één waterplaats aan de Ourthe. Kleinere campers (≤ 6m) mogen hier ook staan.
 • voor campers > dan 7m (excl. fietsrek) is er één camperplaats, op het trekkersveld. Daar is het gemakkelijk in- en uitrijden. Campers > 7m kunnen niet op de camperplaatsen op het kampeerterrein staan. Het is er veel te moeilijk in-en uitrijden met mogelijks schade aan camper of terrein tot gevolg. Dat is voor niemand leuk. Ook campers ≤ 7m kunnen deze plaats reserveren. 

Lees hier meer over onze kampeerplaatsen en faciliteiten. 

Komt je gezelschap met meer dan één kampeermiddel en/of auto? Dan klik je het extra kampeermiddel en/of extra auto aan in de reservatietool vanaf het 2de stuk. Het hoofdkampeermiddel en één auto zijn immers in de basisprijs inbegrepen. Alle auto’s op het kampeerdomein, zowel op de kampeerplaats als op de parkings, worden aangerekend. 

Onze WATERPLAATSEN verhuren we aan dezelfde prijs als de kampeerplaatsen die niet aan de Ourthe liggen. Ze zijn dus niet duurder! In het hoogseizoen vragen we wel dat je een waterplaats voor min. 3 nachten reserveert. In de weekends van het laagseizoen reserveer je een waterplaats min. 2 nachten. 

De doortrekker (te voet, met de fiets, de motor of de trein) kan zonder reserveren max. 2 nachten op het trekkersveld kamperen aan het tarief van 12 euro/nacht. Voor trekkers hebben we altijd plaats! Zijn jullie met twee of drie doortrekkers? Dan is het 10 euro/persoon, dus 20 of 30 euro/nacht. Indien je langere tijd op het trekkersveld wil logeren dan reserveer je een veldplaats op het trekkersveld in de reservatietool. 

De tarieven 2023 zijn om en bij gelijk gebleven aan die van 2021 & 2022 maar zijn nu eenvoudiger samengesteld. De stroomprijs is met 0,50 euro per nacht verhoogd. Stroom is een optie bij ons. Indien je geen stroom nodig hebt, betaal je er niet voor. Je telefoon kan je gratis opladen aan de receptie.

Voorbeelden 

◊ 1 volwassene op een plaats aan het water met een VW-busje (= camper ≤ 6m), zonder stroom, betaalt 21,50 euro/nacht.

 • waterplaats (incl. 1 volwassene en VW-busje): 21,50 euro 

◊ 2 volwassenen op een standaardplaats, hoofdkampeermiddel (tent/caravan/camper ≤ 6m/daktent/ auto), met stroom ⇒ 31,50 euro/nacht. In het laagseizoen geldt 10% korting wat neerkomt op 28,35 euro/nacht.

 • standaardplaats (incl. 1 volwassene, kampeermiddel, auto): 21,50 euro
 • extra volwassene: 6 euro
 • stroom: 4 euro

◊ Wil jij een standaardplaats voor je auto en caravan (hoofdkampeermiddel) waar je met twee in slaapt en daarbij een vriend op jouw kampeerplek in een trekkerstentje ? Dat kan natuurlijk! Jullie betalen dan 37 euro voor een nacht:

 • Standaardplaats (incl. 1 volwassene, caravan en auto) : 21,50 euro. De caravan is jouw (hoofd)kampeermiddel en dat klik je zo aan in de reservatietool.
 • Extra kampeerders → 2 (eentje bij jou in de caravan en eentje in zijn eigen tentje): 12,00 euro. 
 • Extra kleine tent → 1, voor de vriend: 3,50 euro

Willen jullie graag elektriciteit? Is de hond mee? Komt de vriend met zijn eigen auto? Dan klik je dat zo aan in de reservatietool onder ‘opties en toeslagen’ en komen er resp. €4, €2,50 en €4,50 bij. 

◊ 5 volwassenen op een standaardplaats, een trekkerstentje voor 2 personen als hoofdkampeermiddel, 2 extra trekkerstentjes voor de 3 andere volwassenen. Jullie zijn met 2 auto’s gekomen, 1 auto is inbegrepen in de prijs, dus 1 extra auto klik je aan. Jullie betalen 57 euro per nacht: 

 • standaardplaats (incl. 1 volwassene, tentje, auto): 21,50 euro
 • extra kampeerders → 4 volwassenen: 24 euro 
 • extra kleine tenten → 2 trekkerstentjes: 7 euro 
 • extra auto: 4,50 euro 

◊ 2 volwassenen en een kind van 15j in een camper van 6,5m met stroom. Je betaalt 39 euro per nacht. 

 • camperplaats (verplicht voor campers 6m-7m) (incl. 1 volwassene): 23 euro 
 • extra kampeerders → 1 volwassene en 1 kind (4-17j): 12 euro 
 • stroom: 4 euro 

Cadeaubon

Je kunt een cadeaubon kopen voor ieder bedrag vanaf €10,- door ons een email te zenden met onderwerp aanvraag cadeaubon. Je geeft naam en adres op in deze email en het bedrag dat op de cadeaubon moet. Wij zenden ons rekeningnummer en je maakt dit bedrag over. Zodra het binnen is ontvang je per email een tegoedbon.

Reacties zijn gesloten.