tarieven

Warme douche, warm (af)waswater, telefoon/laptop opladen en wifi (rondom de kantine), toiletpapier, zeep op toilet, milieutoeslag, toeristenbelasting en reserveringskosten zijn inbegrepen bij de prijs.

Totaal per nacht: tel alle gewenste onderdelen op 

We behouden de prijzen van vorig seizoen ondanks de investeringen voor de renovatie van de kampeersite na de overstroming van juli 2021 en de stijgende elektriciteits- en gasprijzen. We willen iedereen gewoon graag zien terugkomen naar camping Les Murets! 

Bijzonderheden:

  • Minimumprijs per persoon per nacht: wij hanteren een minimumprijs ppn van € 9,50 voor de personen vanaf 4 jaar, en € 5,– voor personen onder de 4 jaar, als het totaal lager uitvalt per persoon per nacht. Dus 2 personen met de fiets op een plek bijvoorbeeld is dan: 2 personen (elk € 9,50) + tentje (€ 3,50) + standaardplek (€ 6) =  € 21,50 in het hoogseizoen.
  • Een fietser of wandelaar alleen betaalt € 12,- per nacht in het hoogseizoen.

Korting in het laagseizoen:

– 10% korting op de prijs in de periode buiten de hieronder genoemde periodes van het hoogseizoen.

Kortingskaarten

Key Card:  -5% in het hoogseizoen;  -15% in het laagseizoen.
Wij werken niet met de ACSI kortingskaart, of andere kortingskaarten.

Cadeaubon

Je kunt een cadeaubon kopen voor ieder bedrag vanaf €10,- door ons een email te zenden met onderwerp aanvraag cadeaubon. Je geeft naam en adres op in deze email en het bedrag dat op de cadeaubon moet. Wij zenden ons rekeningnummer en je maakt dit bedrag over. Zodra het binnen is ontvangt je per email een tegoedbon.

 contact en reserveren

         HOME                           

terug naar boven

Reacties zijn gesloten.