tarieven

De tarieven zijn per nacht en gelden tijdens het hoogseizoen (= schoolvakanties België & Nederland; Hemelvaart- en Pinksterweekend). In het laagseizoen is er 10% korting op het totaalbedrag. We werken niet met kortingskaarten. 

In de basisprijs zijn 1 volwassene en een kampeermiddel (tent + auto, caravan + auto, daktentwagen of camper) inbegrepen. Douche (zonder muntjes), gratis wifi en telefoon opladen rondom de receptie, toiletpapier, zeep op toilet, milieutoeslag, toeristenbelasting en reserveringskosten zijn inbegrepen.

‘Extra/optie’ doelt op wat niet in de basisprijs zit en wat je dus ‘extra’ of ‘optioneel’ aanklikt in de reservatietool. Een extra tentje bv. Ook stroom is een optie, dus dat klik je bijkomend aan in de reservatietool. 

Lees hier meer over onze kampeerplaatsen en faciliteiten. 

CAMPERSkunnen niet groter zijn dan 7 m 

Campers > 6m lengte moeten een CAMPERPLAATS reserveren. De ondergrond is er speciaal verhard om niet vast te rijden. Kleinere busjes kunnen een standaard- of waterplaats (of groter) huren zonder verharde ondergrond. Voor campers zijn er 8 camperplaatsen op het kampeerterrein waaronder ook één waterplaats aan de Ourthe. Kleinere campers mogen hier ook staan.

De reiziger (te voet, met de fiets of de trein) kan zonder reserveren max. 2 nachten op het trekkersveld kamperen aan het tarief van 12 euro/nacht. Voor trekkers hebben we altijd plaats! Zijn jullie met twee of drie doortrekkers? Dan is het 10 euro/persoon, dus 20 of 30 euro/nacht. Indien je langere tijd op het trekkersveld wil logeren dan reserveer je een veldplaats op het trekkersveld in de reservatietool. 

Onze WATERPLAATSEN verhuren we aan dezelfde prijs als de kampeerplaatsen die niet aan de Ourthe liggen. Ze zijn dus niet duurder! In het hoogseizoen vragen we wel dat je een waterplaats voor min. 3 nachten reserveert. In de weekends van het laagseizoen reserveer je een waterplaats min. 2 nachten. 

Komt je gezelschap met meer dan één kampeermiddel en/of auto? Dan klik je het extra kampeermiddel en/of extra auto aan in de reservatietool vanaf het 2de stuk. Het hoofdkampeermiddel en één auto zijn immers in de basisprijs inbegrepen. Alle auto’s op het kampeerdomein, zowel op de kampeerplaats als op de parkings, worden aangerekend. 

De tarieven 2023 zijn om en bij gelijk gebleven aan die van 2021 & 2022 maar zijn nu eenvoudiger samengesteld. De stroomprijs is met 0,50 euro per nacht verhoogd. Stroom is een optie bij ons. Indien je geen stroom nodig hebt, betaal je er niet voor. Je telefoon kan je gratis opladen aan de receptie.

Cadeaubon

Je kunt een cadeaubon kopen voor ieder bedrag vanaf €10,- door ons een email te zenden met onderwerp aanvraag cadeaubon. Je geeft naam en adres op in deze email en het bedrag dat op de cadeaubon moet. Wij zenden ons rekeningnummer en je maakt dit bedrag over. Zodra het binnen is ontvang je per email een tegoedbon.

Reacties zijn gesloten.