Praktisch

Goede afspraken maken goede vrienden

Slagboom is dicht om 22u en gaat ’s morgens open om 8u. Tussen 22u en 8u is er dus geen autoverkeer meer op de camping om de rust te bewaren. Kom je na 22u terug van een uitstap? Parkeer je auto of busje op de parking. 

Elektra → 6 Ampère – max. 1380 W verbruik tegelijkertijd. De waterkoker van thuis, een elektrische kookplaat, een koelkast die ook thuis in de keuken staan of een elektrische BBQ breng je niet mee want ze vragen een te groot vermogen. Lees hier meer. Zorg ook voor een veilige, niet-antieke verlengsnoer. Op elke kampeerplek is elektra een optie. Op het trekkersveld is geen elektriciteit voorzien. Op de camping kan je wagen niet opladen. Laadpalen in de buurt: Car Wash (2,5km) – Avenue d’Esneux 170 – Tilff en in Boncelles (6km) – tijdens het boodschappen opladen bij Lidl 

Richt het stopcontact naar de grond zodat er geen vocht kan inlopen. Bescherm met plastic tegen de regen.

Kijk op de onderkant van je apparaten om het vermogen (W) na te gaan. Apparaten die warm worden verbruiken meer stroom. Gebruik je meer dan de 1380 watt? Dan kan de zekering er uit gaan en zit je in het donker. Of zonder koffie, dat is nog erger ;-).

Koelelementen kunnen in de gastenvriezer, in de buurt van de receptie. Je kan er ook lenen. 

Wasmachines: wasserette aan de buitenkant van de supermarkt Carrefour in Tilff (avenue des Ardennes, 8, Tilff) of (binnen)wasserette met drogers in de buurt van de supermarkt Lidl in Tilff (Avenue Laboulle 29, 4130 Esneux)

Betalen kan met debet- en creditcards. Payconiq en contant kan ook. Geld afhalen kan niet in Hony, wel in Esneux (Avenue de la Station) en in Tilff (Avenue Laboulle). 

Sanitaire zonede toiletten en douches zijn op hoogte geplaatst. U moet trappen doen om die te bereiken. 

Beperk je snelheid…vooral ouders met kleine kinderen zijn je dankbaar. Op toegangs- en binnenwegen mogen er geen voertuigen parkeren. Tussen de waterplaatsen en het wandelpad aan de Ourthe mogen geen auto’s noch kampeermiddelen staan. 

Voorzieningen om vuilwater en toilet te legen en de schoonwatertank te vullen zijn aanwezig

Honger en dorst? Hier moet je zijn. Campinggas: A.S. Adventure Liège (14km). Kampeermateriaal A.S. Adventure Liège & Decathlon. Dierenwinkel Tom & co ; gereedschap en doe-het zelf Brico en Action ; kleding bv JBC in Boncelles (6km).  Tanken in de buurt. 

Buitenlicht – Onze camping is donker ’s nachts dus neem een zaklamp mee. Bij ons kan je genieten van een schitterende sterrenhemel. De sanitaire zone is verlicht. 

Let er op dat een buitenlamp geen groot schijnsel omhoog geeft en alleen licht rondom de deur. Het fijnst voor je kampeerburen is als die lamp ’s nachts uit is en alleen aan gaat als je er uit moet. Als de lamp te fel is, vragen we of je die kunt dimmen. 

De slingerlampjes maken je kampeerplek nog gezelliger! We vragen je wel deze ook uit te doen wanneer je gaat slapen. Zorg ervoor dat je een klein lichtje of zaklamp bij de hand hebt, mocht je ’s nachts toch licht nodig hebben. 

Gezondheid we wensen het je niet toe op vakantie maar ben je ziek? Hier kan je terecht:

Veiligheid

  • Wij volgen dagelijks de waterstand van de Ourthe en het weerbericht op. Bij risico op overstroming, evacueren wij het kampeerterrein. U volgt dan de instructies van de campingverantwoordelijke op.
  • Bedankt om de stookafspraken te respecteren!

Reacties zijn gesloten.