Praktisch

Goede afspraken maken goede vrienden

Elektriciteit → 6 Ampère – max. 1380 W verbruik tegelijkertijd. Lees hier meer. Voor elke kampeerplek is stroom voorzien, indien je dat tenminste wenst. Op het trekkersveld is geen elektriciteit voorzien. 

Elektrische laadpalen (fast charging & gratis) vind je in Boncelles op 6km: tijdens het boodschappen doen gratis opladen bij de supermarkten Lidl of Delhaize

Sanitaire zone: wastafels met privacy, handzeep, spiegel, elektriciteit en toiletpapier op de toiletten. Je kan je tanden ook poetsen aan de wastafels met uniek zicht op het natuurgebied! Warme douches met spaarzame drukknop en zonder muntjes. De afwastafels hebben warm en koud water. Er zijn ook drie urinoirs. Bedankt om het sanitair te gebruiken waarvoor het bedoeld is (bv enkel afwassen aan de afwastafel). Wees spaarzaam met water! Opgelet: de toiletten en douches zijn op hoogte geplaatst. U moet trappen doen om die te bereiken. 

Campervoorzieningen om vuilwater en toilet te legen en de schoonwatertank te vullen zijn aanwezig

Koelelementen kunnen in de gastenvriezer, in de buurt van de receptie.

Beperk je snelheid…vooral ouders met kleine kinderen zijn je dankbaar. Op toegangs- en binnenwegen mogen er geen voertuigen parkeren. Ook op de recreatiestrook tussen de waterplaatsen en het wandelpad aan de Ourthe mogen geen auto’s noch kampeermiddelen staan. 

Water – uit elke kraan in de sanitaire zone komt drinkbaar water. Op het terrein bevinden zich nog vier waterpunten met drinkbaar water.

Honger en dorst? Hier moet je zijn. Campinggas Mr.Bricolage  (17km) & A.S. Adventure Liège (14km). Kampeermateriaal A.S. Adventure Liège & Decathlon. Dierenwinkel Tom & co ; gereedschap en doe-het zelf Brico en Action ; kleding bv JBC in Boncelles (6km).  Tanken in de buurt. 

Afvalde afvalcontainers vind je bij de toegang. Bedankt om je afval in de juiste container te deponeren en je kampeerplaats netjes achter te laten. 

In de compostton en bij onze kippen kan je rauw groenafval achterlaten.

Wasmachines: wasserette aan de buitenkant van de supermarkt Carrefour in Tilff (avenue des Ardennes, 8, Tilff) of (binnen)wasserette in de buurt van de supermarkt Lidl in Tilff (Avenue Laboulle 29, 4130 Esneux)

Slagboom is dicht om 22u en gaat ’s morgens open om 8u. Tussen 22u en 8u is er dus geen autoverkeer meer op de camping om de rust te bewaren. Wij bewaken dit strikt, ook als je in je busje slaapt, en doen de slagboom dus niet meer open na 22u. Kom je na 22u terug van een uitstap? Parkeer je auto of busje op de parking. 

Betalen 

Contant kan ook. Geld afhalen kan niet in Hony, wel in Esneux (Avenue de la Station) en in Tilff (Avenue Laboulle). 

Buitenlicht – Onze camping is donker ’s nachts dus neem een zaklamp mee. Bij ons kan je genieten van een schitterende sterrenhemel. Rondom de receptie en de sanitaire ruimte is er licht. 

Let er op dat de buitenlamp van de caravan of camper geen groot schijnsel omhoog geeft en alleen licht rondom de deur. Het fijnst voor je kampeerburen is als die lamp ’s nachts uit is en alleen aan gaat als je er uit moet. Als de lamp te fel is (meer verlicht dan alleen de eigen plek) vragen we of je die kunt dimmen. 

De slingerlampjes maken je kampeerplek nog gezelliger! We vragen je wel deze ook uit te doen wanneer je gaat slapen. Zorg ervoor dat je een klein lichtje of zaklamp bij de hand hebt, mocht je ’s nachts toch licht nodig hebben. 

Gezondheid we wensen het je niet toe op vakantie maar ben je ziek? Hier kan je terecht:

Veiligheid

  • Wij volgen dagelijks de waterstand van de Ourthe en het weerbericht op. Bij risico op overstroming, evacueren wij het kampeerterrein. U volgt dan de instructies van de campingverantwoordelijke op.
  • Bedankt om de stookafspraken te respecteren!

Reacties zijn gesloten.