Eten

Op minder dan 10 minuten lopen ligt een fantastische Belgische bakker, open van woensdag t/m zondag. Je kunt ze voor 17.30 uur (Frans sprekend) bellen voor een ontbijt op bestelling, inclusief vruchtensap en verschillende broodjes. Handig voor wie geen ontbijtspullen mee wil nemen. Af te halen aldaar of ter plekke op te eten. Ze hebben een tafel op de stoep met stoelen.

Deze bakker is altijd 3 weken in juli dicht (een beter bewijs voor een goede bakker is er niet) maar wellicht dit jaar niet omdat ze lang dicht hebben moeten blijven in de coronatijd. Je moet het ter plekke uitvinden. De volgende bakker ligt in het dorpje Méry (25 minuten lopen, 10 minuten per fiets, 3 minuten per auto, en is 7 dagen per week open, het hele jaar door. Bij deze bakker in Méry kun je belegd stokbrood krijgen en koffie. Er zijn ook bakkers in Tilff en Esneux. Dat is weer iets verder weg dan Méry, ongeveer 7 minuten met de auto of 20 tot 25 minuten met de fiets over het fietspad langs de Ourthe.

Supermarkten liggen in Tilff, en in Esneux. Beide plaatsen liggen op 5 minuten rijden en in beide plaatsen liggen de supermarkten op loopafstand van het station. Een leuke tip is om met een lege tas een mooie wandeling er heen te maken en terug per trein te reizen met een volle tas. Let er op dat de trein maar 1 maal per uur gaat. Er zijn in Tilff en Esneux ook kleinere winkels met levensmiddelen en langs de doorgangsweg naar Esneux, vlak voor het centrum van Esneux ligt een nachtwinkel. Op de vrijdagavondmarkt in Esneux, tussen ongeveer 16 uur en 20 of 21 uur, valt ook wat te eten.

Op de camping zelf zijn iedere dag pizza’s te verkrijgen, ijs, wijn, Belgische biertjes en frisdrank (met en zonder prik).

 Onze Camping                   

 Home                                    

Contact en Reserveren 

Reacties zijn gesloten.