Reserveren

!! Reserveren voor het Pinksterweekend (3-6 juni 2022) via camping.lesmurets@gmail.com!

Opgelet: wij zijn nog niet open omdat wij nog wachten op enkele formaliteiten. Wij hopen open te kunnen zijn bij Pinksteren 2022. Reservatie-aanvragen zijn dus onder voorbehoud en zonder aanbetaling/betaling van voorschot.

Volg ook onze Facebookpagina Camping Les Murets voor het laatste nieuws!


Impressie van Camping Les Murets 14 mei 2022  (zie ook heropbouw)

⇒ Het sanitair is spiksplinternieuw!

Toiletten met wastafels en elektriciteit voor privacy tijdens je ochtend- en avondtoilet. Of tanden poetsen met zicht op het natuurgebied! Warme douche en warm afwaswater altijd bij de prijs inbegrepen.

⇒ Vintage map campsite 🙂 

De groen ingekleurde nummers zijn de kampeerplaatsen die in juni 2022 worden verhuurd. Op die plaatsen zijn het gras en de hagen mooi!

Op de foto’s rechtsonder zie je de zachte dons van vers ingezaaid gras. Die plekken worden in juni nog niet verhuurd. De andere foto’s illustreren de groen ingekleurde plaatsen vanop de campingkaart.

Wij smeken nu zelfs om wat regen ;-)!

Binnenkort kan je hieronder opnieuw online reserveren. Volg ook onze Facebookpagina Camping Les Murets voor de laatste info. Maak je geen zorgen, er is nog veel plaats voor het hele seizoen. 

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN

Reserveren kan enkel via het online reservatiesysteem, niet per email. Een email is alleen voor vragen als die er zijn. Na aanbetaling/voorschot via dit systeem, is de reservering definitief. Twijfel je nog of je wilt komen, wacht dan even met invullen.