Reserveren

Kamperen kan nog de hele maand september 2022. In oktober kan je kamperen van vrijdag tot maandag. 

Aankomst & vertrek

Wil je naar onze camping komen maar heb je geen eigen busje, buscamper of camper? Via een deelplatform zoals Goboony huur je een mobilhome of buscamper rechtstreeks bij iemand in jouw buurt.

VINTAGE MAP 🙂 

Er is voor elke plaats elektriciteit vanaf de rode punten behalve op het trekkersveld links op de kaart. Breng steeds een lang verlengsnoer en een eventueel koppelstuk mee. De waterpunten zijn allen met drinkbaar water. Lees meer over de elektriciteit.

Alle plaatsen zijn omhaagd (behalve het trekkersveld). De donkergroene kleur op de kaart verwijst naar hagen van > 2m. De lichtgroene kleur zijn hagen van 1m. Zij zullen nog groeien om ook daar voor veel beschutting te zorgen. Op het hele terrein staan vele bomen die vele plaatsen voorzien van schaduw.

TARIEVEN & ALGEMENE VOORWAARDEN

AANDACHT!! In de reservatietool moet je het AANTAL PERSONEN & KAMPEERMIDDELEN ook onder OPTIES & TOESLAGEN aanduiden!! (Niet enkel onder de eerste items).

Reserveren kan enkel via het online reservatiesysteem, niet per email. Een email is alleen voor vragen als die er zijn. Na aanbetaling/voorschot via dit systeem, is de reservering definitief. Twijfel je nog of je wilt komen, wacht dan even met invullen.