reserveren

Wegens de gevolgen van de overstroming op woensdag 14 juli 2021, kunnen wij dit seizoen geen gasten meer ontvangen. We doen ons best om iedereen die gereserveerd heeft te bereiken.

Bellen is niet nodig. We hebben nu te veel werk te doen. Berichten per e-mail, indien nodig. Bedankt voor je begrip. We zullen in 2022 een nieuwe start maken en bewaren al het goede in ons hart en brengen dat weer terug.

————————————————————————————————————————————–

 

We vragen aan groepen om eerst met ons per email contact op te nemen voor het reserveren. We nemen niet altijd groepen aan, en zeker niet in het hoogseizoen. Bedankt!

Wie reserveert gaat akkoord met onze algemene voorwaarden.

Als je reserveert vul dan bij de opties en toeslagen altijd je kampeermiddel in. Dat zit niet besloten in de basisprijs. Dus als je een camperplaats kiest zit daar nog niet de grote camper bij.

Let op: een busje hoeft niet op een camperplaats. Daar kun je een standaardplaats voor boeken. En een kampeerbus ook niet noodzakelijkerwijs, alleen als de plaatsen waar die op zou kunnen staan, vol zijn. Pas als het systeem aanwijst dat deze plekken vol zijn (of de standaardplekken voor een busje) kun je een camperplek aankruisen.

Een idee over de prijzen krijg je op de tarievenpagina.
zoals het daar staat vul je het in in het systeem.

 

 

beste mensen,

vanaf nu kan alleen via dit systeem online gereserveerd worden, niet meer per email. Even wennen voor de oude gasten, peulenschil voor nieuwe mensen.  Een email is alleen voor de extra vragen als die er zijn. Na aanbetaling, via dit systeem, is de reservering definitief, dus twijfel je nog of je wilt komen, wacht dan even met invullen. Buiten de schoolvakanties is er altijd plaats zonder te reserveren. Dus wie een hekel hier aan heeft: kom lekker als het weekend of de vakantie geweest is 😉 Of neem de gok. Welkom ben je toch wel.

Laat het ons weten als er dingen niet werken, of anders gaan dan verwacht, want voor ons is het ook nieuw. Bedankt!