contact en reserveren

camping Les Murets

Chemin d’Enonck 75
4130 Hony – Esneux, België

Dit adres is het post adres en adres voor de navigatie. Het is wijs de routebeschrijving te lezen als je met een caravan of camper komt. Het dorp waar de camping ligt heet Hony, in gemeente Esneux.

 

DE CAMPING IS GESLOTEN VAN 22 SEPTEMBER 2019 TOT AAN PASEN 2020.

 

Telefoon:  0032 479 345925, alleen wanneer de camping  geopend is. In sluitingstijd alleen contact per email:  camping.lesmurets@gmail.com                                               

We nemen vrijwel nooit de telefoon op omdat we daar niet handig mee zijn: we laten die vaak ergens liggen of we zijn bezig. We geven voorrang aan klantcontact ter plekke boven de telefoon aan ons oor terwijl anderen staan te wachten.

Voor  wie wil weten of er plaats is hebben we een boodschap ingesproken op het antwoordapparaat die altijd actueel is. Dus toch bellen omdat je onderweg bent? Vooral doen. Op het antwoordapparaat hoor je of er plaats is. Het staat ook in het eerste automatisch antwoord via email, wat in drukke tijden ook als bevestiging geldt als het persoonlijk antwoord, dat altijd volgt op het automatisch antwoord, even duurt. 

Als je zeker wilt zijn van een plek, vooral in de schoolvakanties, moet je reserveren. Dat gaat altijd per email.

Reserveren

Rondtrekkers per fiets of te voet hoeven niet te reserveren. Er is altijd plaats voor hen. Dit geldt dus niet als je per trein komt. Ben je met een groep groter dan 8 personen, mail dan wel even.

Reserveren gaat uitsluitend per email. Ook in een telefoongesprek zullen we dat vragen, voor ons overzicht. Buiten de schoolvakanties is er altijd plaats. In het hoogseizoen lezen we de email ook nog laat ’s avonds dus reserveren voor de volgende dag kan zeker.

Wat is voor ons fijn om te weten:

  • het kampeermiddel (voor campers graag ook de lengte);
  • het aantal personen;
  • of een hond meekomt (lees even wat we willen onder de link);
  • aankomstdatum en vertrekdatum. Als je niet weet hoe lang je wilt blijven is dat geen probleem, zolang je dat even vermeldt, eventueel met een uiterste vertrekdatum.
  • stuur de email naar camping.lesmurets@gmail.com

Reserveringen voor Pinksteren boeken we in geval van een aanvraag met minimaal 3 nachten. We vragen dan € 57,50 aanbetaling per plaats waarin € 7,50 boekingskosten, ook per plaats (dit geldt alleen voor Pinksteren of als er grote evenementen in de buurt zijn, zoals de Tour). De mogelijkheden voor 2 nachten verblijf met Pinksteren zijn: of op de gok komen, of voor 3 nachten reserveren en betalen en er toch 2 komen (garantie van plaats) of op een wachtlijst gezet worden voor als iemand afmeldt.

tarieven

 route        

home      

 

Reacties zijn gesloten.