Rust voor iedereen

De gemene deler van onze kampeerders is dat ze van rust en natuur houden en het fijn vinden dat alles relaxed gaat. Op onze camping is het nog echt stil en hoor je vooral natuurgeluiden. Mensen die komen om luid en laat te babbelen of om te feesten zijn hier niet op hun plaats. Wie het gezellig houdt, de rust en zijn buren respecteert is welkom.

Hou geluid privé, ook tijdens de dag. Zo hebben we bv liever niet dat je muziek afspeelt op je kampeerplek. Doe je dat toch, hou het erg rustig of gebruik oortjes. De buren horen jouw muziek niet. 

  • Vanaf 22u: rustig met respect voor de (kampeer)buren
  • Vanaf 23u: enkel zachtjes praten. Zorg dat de buren je niet horen. 
  • Om 24u: volledige stilte

We vragen aan iedereen, ook de groepen, om rekening te houden met het rustige en relaxte karakter van de camping. Je kampeerburen én de buurtbewoners zullen je dankbaar zijn.

Wij waken over het rustige karakter van de camping en spreken kampeerders aan die de rust even uit het oog verloren zijn. Indien u geen gevolg geeft aan de vraag naar rust en kalmte, zal u de camping voortijdig verlaten.

  • Het terras en de bar sluiten in het hoogseizoen om 23u30 met laatste rondje om 23u. In het laagseizoen varieert dat.
  • De slagboom gaat dicht om 22u zodat er geen autoverkeer op het terrein meer is wat de rust bevordert. Bezoekers, die niet op de camping kamperen, vragen we uiterlijk het terrein voor 22u te verlaten.
  • Graag niet meer afwassen na 23u.

Wildkamperen in Europa: in deze landen zet jij vogelvrij je tentje op!

Maak het stil vanaf 24u en kijk naar de sterren, zodat je de roep van een uil of het gescharrel van de egels kan horen. Ken jezelf…als je tot een groep behoort die traditiegetrouw tot diep in de nacht luid wil babbelen kom dan niet naar onze camping. Dan wensen we je dat plezier op een andere camping waar dat gebruikelijk is.

 Onze Camping                   

 Home                                    

 Contact en Reserveren

Reacties zijn gesloten.