Rust voor iedereen

De gemene deler van onze kampeerders is dat ze van rust en natuur houden en het fijn vinden dat alles relaxed gaat. Op onze camping is het nog echt stil en hoor je vooral natuurgeluiden. Mensen die komen om luid en laat te feesten zijn hier niet op hun plaats. Wie het gezellig houdt, de rust en zijn buren respecteert is welkom.

Hou geluid privé, ook tijdens de dag. Zo hebben we liever niet dat je muziek afspeelt op je kampeerplek. Doe je dat toch, hou het erg rustig of gebruik oortjes. 

Rustig na 22u  &  Stil om 24u 

We vragen aan iedereen, ook de groepen, om rekening te houden met het rustige en relaxte karakter van de camping. Je kampeerburen én de buurtbewoners zullen je dankbaar zijn.

Wij waken over het rustige karakter van de camping en spreken kampeerders aan die de rust even uit het oog verloren zijn. Onze ervaring is dat 99% van onze kampeerders respectvol gevolg geeft aan de vraag naar rust en kalmte. Het is erg uitzonderlijk dat we kampeerders vragen om de camping te verlaten.

  • Het terras en de bar sluiten in het hoogseizoen om 23u30 met laatste rondje om 23u. In het laagseizoen varieert dat.
  • De slagboom gaat dicht om 22u zodat er geen autoverkeer op het terrein meer is wat de rust bevordert. Bezoekers, die niet op de camping kamperen, vragen we uiterlijk het terrein voor 22u te verlaten.
  • Graag niet meer afwassen na 23u.

Wildkamperen in Europa: in deze landen zet jij vogelvrij je tentje op!

Maak het stil vanaf 24u en kijk naar de sterren, zodat je de roep van een uil of het gescharrel van de egels kan horen. Ken jezelf…als je tot een groep behoort die traditiegetrouw tot diep in de nacht wil babbelen en feesten, kom dan niet naar onze camping. Dan wensen we je dat plezier op een andere camping waar dat gebruikelijk is.

 Onze Camping                   

 Home                                    

 Contact en Reserveren

Reacties zijn gesloten.