Rust voor iedereen

De gemene deler van onze kampeerders is dat ze van rust en natuur houden en het fijn vinden dat alles relaxed gaat. Ken jezelf…als je tot een groep behoort die traditiegetrouw erg luid wil babbelen of wil feesten, kom dan niet naar onze camping. Dan wensen we je dat genot op een andere camping waar dat gebruikelijk is. Hou je wel van een serene en gemoedelijke sfeer? Dan wensen we je een heerlijk verblijf toe op onze camping waar plezier en respect voor je buren hand in hand gaan! Jong en oud kan naar hartelust spelen op de speelweide. 

Dank om geen lawaai te maken. Zet geen radio of een ander geluidstoestel op. 

  • Vanaf 22u: maak het rustig 
  • Vanaf 23u: zachtjes praten
  • Om 24u: volledige stilte

We vragen aan iedereen, ook de groepen, om rekening te houden met het rustige en relaxte karakter van de camping. Je kampeerburen én de buurtbewoners zullen je dankbaar zijn.

Wij waken over het rustige karakter van de camping en spreken kampeerders aan die de rust even uit het oog verloren zijn. Indien u geen gevolg geeft aan de vraag naar rust en kalmte, zal u de camping voortijdig verlaten.

  • Het terras en de bar sluiten in het hoogseizoen om 23u met laatste rondje om 22u30. In het laagseizoen varieert dat.
  • De slagboom gaat dicht om 22u zodat er geen autoverkeer op het terrein meer is wat de rust bevordert. Bezoekers, die niet op de camping kamperen, vragen we uiterlijk het terrein voor 22u te verlaten.
  • Graag niet meer afwassen na 23u.

Wildkamperen in Europa: in deze landen zet jij vogelvrij je tentje op!

Maak het stil vanaf 24u en kijk naar de sterren, zodat je de roep van een uil of het gescharrel van de egels kan horen. 

 Onze Camping                   

 Home                                    

 Contact en Reserveren

Reacties zijn gesloten.