Charme  camping   in  de   Ardennen
Ouderwets kamperen in echt buitenland, en toch zo dichtbij!

Les Murets is een back to basic (2 sterren) camping waar rust en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan.

We zijn gesloten vanaf zondag 20 september 2020 tot Pasen 2021. Check hier volgend jaar wanneer we precies open gaan. Het kan anders zijn als er vorst is.

CONTACT EN RESERVEREN      ROUTE

 

Unieke ligging:


  40 minuten rijden van Maastricht, 90 minuten van Antwerpen, echt buitenland en zo dichtbij;

  direct naast een beschermd natuurgebied; 

  aan zwemwater – in de Ourthe;

 meer over de unieke ligging

 

De camping biedt:


  88 plaatsen met veel privé;  

  terrein zonder stacaravans;

   een idyllisch terras met 14 soorten Belgisch bier, wijn, fris en iedere dag pizza. 

TENT VERHUUR EN OUTDOOR ACTIVITEITEN

wat biedt de camping nog meer     

 

 

Onze speciaaltjes:


Dit doen we gewoon omdat we het niet kunnen laten en we het zelf ook leuk willen hebben:

  soms een concert in Nederland, bij wijze van aftrap van het kampeerseizoen;

  in het 3e of 4e weekend van augustus, een terrasconcert door een professional. Wat jammer, wat jammer, op het laatste moment heeft de gemeente besloten geen vergunning te verlenen i.v.m. COVID-19. Er staat al een leuk lijstje van wie er daarvoor was, dus kijk en geniet nog even na van wat er was. Volgende keer beter.

  in een weekend in de eerste helft van september een teken– en schilderworkshop o.l.v. Manja (oude liefde roest niet). In 2020 zal dat zijn op 12 en 13 september. Deze workshop gaat door, dat kan prima met afstand houden.

          

Even praktisch:

Vanaf 13 uur kun je aankomen (mensen mogen tot 13 uur op hun plek blijven) tot 22 uur of 20 uur vanaf september. Het is handig wat details over de camping te lezen. Dan weet je of de camping voor je geschikt is, hoe het zit met de elektriciteit en wat we willen m.b.t. rust en honden. En voor wie met caravan of grote camper komt is het zeker een aanrader onze routebeschrijving te volgen, en niet de tom-tom of gps.

Tot slot het weer…

Wij waren zelf mooi weer kampeerders. Dus kijken op het weerbericht. Het goede nieuws is dat de voorspellingen vrijwel altijd slechter zijn dan het weer werkelijk is doordat de heuvels hier om de camping heen, de buien opstuwen en verder drijven.

Het slechte nieuws is dat soms mensen afmelden door voorspellingen die over 14 dagen gaan. Sla geen acht op voorspellingen langer dan 48 uur, die veranderen vaak in rap tempo. Lichte buien lossen op, of vallen slechts even in plaats van de hele dag. Hou het bij als je aarzelt en zie! En bij twijfel gewoon vlak van te voren reserveren, desnoods de avond er voor. In het automatisch antwoord lees je meteen of er plaats is. Een persoonlijk antwoord volgt daarna.

We zien je graag verschijnen in het seizoen van 2020,
Manja Moos en Jan Scholten      

over ons                                   

WAT ZEGGEN DE GASTEN        

contact   en    reserveren

terug naar boven

Reacties zijn gesloten.