activiteiten

Onze activiteiten zijn cultureel van aard en vinden slechts op enkele momenten plaats.

Het zijn dan ook wel pareltjes. In het hoogseizoen gaat het om livemuziek, met een speciaal gepland concert op de 3e zaterdag van augustus.

Op zaterdagavond 18 augustus 2018 treedt op: Izaline Calisterbegeleid door Ed Verhoeff op gitaar.

Tussendoor zijn er ook met regelmaat optredens op het terras van half juli tot half augustus met een wat minder gepland karakter. Een aantal filmpjes staat op ons eigen youtube kanaal ‘camping Les Murets’.

En er is een schilderworkshop o.l.v. Manja Moos in het eerste of tweede weekend van september. Manja heeft 20 jaar les gegeven als bevoegd eerstegraads docent in tekenen en schilderen. Zoals al gezegd: oude liefde roest niet.

NAAR CONCERT IZALINE CALISTER

Naar terugblik concerten       

naar schilderworkshop            

hoe het begon: concert van Dayna Kurtz

We vieren alles voor we neerstorten. En het liefst met iets waar ons hart ligt. Zo begonnen we in 2015, toen het voor ons het eerste lustrum was in het meer dan 50 jarig bestaan van deze camping, met de organisatie van het concert door de Amerikaanse singer songwriter Dayna Kurtz, van wie wij al jaren een zeer groot liefhebber zijn. Het begon met vooruit met de geit, laten we het eens wagen, en jawel, zij accepteerde onze boeking in haar cd release tour in 2015. Het succes in de uitverkochte concertzaal te Oosterbeek was meer dan voelbaar. Waarom in Oosterbeek, Nederland? We boden het concert aan aan onze trouwe helpers uit Nederland die ons door dik en dun gesteund hadden in de tijden van aankoop en vernieuwing. In datzelfde jaar trad Bertolf Lentink op in de kantine van onze camping waar hij de songs van zijn toen nog net niet gepresenteerde cd ‘First & Then’ ten gehore gaf. Mooi en intiem.

traditie

Een traditie was geboren, we waren in de ban geraakt van deze bijzondere concerten, zowel in Nederland als in België. Waarom niet doorzetten? En zo geschiedde. De derde zaterdag in augustus blijft een hoogtepunt. Het is ook een leuk weekend omdat het dan dorpsfeest is met een vlooiemarkt (brocante) overdag op zaterdag en tot in de latere uurtjes wat bandjes. Wil je het echt compleet hebben kom dan op donderdagavond, dan kun je de brocante van vrijdagochtend in Luik meepakken, of je rijdt er op de heenweg langs (de markt is tot 13.00 uur). En in 2017 was er zo maar een bonusconcert door Jan de Bruijn op vrijdagavond.

Soms openen we het seizoen al in Nederland, maar dat is per jaar heel verschillend. Als het zo is staat het op de homepage en hier.

naar contact en reserveren

 naar home                                     

terug naar boven

Reacties zijn gesloten.